Bygningsstål fremstilles og monteres

Hos PJ Industrimontage forhandler og monterer vi bygningsstål til kunder i Aarhus, Aalborg og hele Danmark. Har du brug for bygningsstål til for eksempel altaner, containere eller bygninger, er vi garant for at levere stål i høj kvalitet. Vi er en erfaren virksomhed, der gennem mange år har specialiseret os i fremstilling af bygningsstål til forskellige løsninger og behov, hvorfor du altid kan komme til os, hvis du har behov for en helt særlig konstruktion. Har du selv tegninger over dit projekt, eller skal du have professionel assistance til det, kan vi løfte opgaven for dig.

Solidt og holdbart bygningsstål

Når det kommer til bygningsstål, handler det om soliditet, holdbarhed og slidstyrke. Vi evner at fremstille de mest holdbare elementer på markedet, så du har en troværdig og pålidelig leverandør at henvende dig til. Vores arbejde og kvaliteten heraf beror på vores evne til at udføre en given opgave korrekt. Det handler om akkurathed og præcision, så alt er perfekt og ikke mindst sikkert. Vi fremstiller bygningsstål i mange afskygninger på ordre i egen produktionshal, hvor vi har nogle dygtige og kvalificerede medarbejdere, der forstår at levere varen med samme ensartede kvalitet.

Få et godt tilbud på dit projekt

Har du et forestående projekt, hvor du har brug for noget solidt bygningsstål til eksempelvis en bygning, påtager vi os gerne din opgave. Vi kan også agere rådgiver og sparringspartner, hvis du har brug for en professionel fagmand til at udarbejde tegninger og komme med gode, valide input, der kan styrke dine konstruktioner.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt på telefon 30 25 97 30 eller skriv til pja@pj-industrimontage.dk.

Referencer​

Her er nogle af vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere. Du kan se alle på siden her.