Filtreringsventilation forbedrer indeklimaet

Hos PJ Industrimontage opsætter vi filtreringsventilation hos private og erhverv i Aarhus, Aalborg og hele Danmark. Vi er kompetente fagspecialister med mange års erfaring inden for montering af diverse typer filtreringsventilation, som bidrager til et forbedret indeklima. Indeklima har stor betydning for helbredet, hvorfor et filter kan fange nogle af de partikler, der ellers ville slippe igennem en ventilator. Vi monterer og reparerer alle modeller og mærker inden for filtreringsventilation og anlæg. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der er kompetente helt ud til fingerspidserne - og vi ved alt, der er værd at vide om filtreringsventilation.

Professionel montering af filtreringsventilation

Søger du professionelle montører af filtreringsventilation? Hos PJ Industrimontage tilbyder vi at udføre såvel store, som små opgaver for alle typer kunder, der har brug for vores ekspertise. Ordrer af alle størrelser er velkomne, da vi ikke gør forskel på kunder. Uanset om du skal have monteret ét eller 10 filtreringsventilations-anlæg, går vi til opgaven med samme indstilling. Vi besidder høj faglig integritet og sætter en ære i at montere alt korrekt, så det fungerer optimalt. Det giver glade og tilfredse kunder, som jo er det, vi lever af. Skal vi se på en løsning til din virksomhed, tager vi gerne en snak med dig om dine behov. Du kan også høre mere om, hvordan filtreringsventilation kan hjælpe med at optimere dit indeklima.

​Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi montere eller reparere dit ventilationsanlæg, kommer vi gerne ud og ser på det. Lad os give et uforpligtende tilbud på en god løsning, som matcher dine behov og din økonomi. Vi tilbyder yderligere service af filtreringsventilation, så der løbende bliver ført tilsyn med dit anlæg.

Vores stærkste samarbejdspartnere

simatek_2

Kontakt os for nærmere aftale og tilbud på telefon 30 25 97 30 eller skriv til pja@pj-industrimontage.dk.​​

Referencer​

Her er nogle af vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere. Du kan se alle på siden her.