Stålmontage udføres for alle typer kunder

Har du brug for en kompetent fagspecialist til at udføre stålmontage i din virksomhed i forbindelse med et projekt i Aarhus, Aalborg eller andre steder i Danmark, har vi mange års erfaring med stålmontage af forskellig karakter. Vi har den klare filosofi, at vi skal udføre alle typer opgaver inden for stålmontage effektivt og hurtigt - uanset om det er en stor eller lille kunde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da vi er et seriøst foretagende der lever af tilfredse kunder.

Vi tilbyder følgende services:

  • ​Stålmontage
  • ​Svejsearbejde/Konstruktion
  • Bygningsstål
  • ​Bygge/anlæg - udlejning af personale inklusiv bil og værktøj.
  • ​VVS/Ventilation
  • ​Landbrug

Professionel og kompetent stålmontage

Med mange års erfaring i bagagen er vi en kompetent og professionel virksomhed, der kan vores håndværk til perfektion. Når det kommer til stålmontage, er det vigtigt, at man har sans for detaljen, da selve holdbarheden og robustheden afhænger af korrekt montage. Vi tilbyder ikke kun at montere stål, men også at fremstille det på helt specifikke mål, hvis du har særlige ønsker til eksempelvis en stålhal. Skal vi hjælpe dig med dit projekt, så tag kontakt til os for at få gode råd med på vejen, så du får det bedste resultat.

God service og konkurrencedygtige priser

Hos PJ Industrimontage har vi et højt serviceniveau. Uden glade kunder eksisterer vi ikke, og derfor hjælper vi alle kunder, der har brug for unikke ekspertise inden for stålmontage. God service og konkurrencedygtige priser hænger for os naturligt sammen, hvorfor vi er det oplagte valg for dig, der skal bruge en dygtig montør.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 30 25 97 30 eller skriv til pja@pj-industrimontage.dk.

Referencer​

Her er nogle af vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere. Du kan se alle på siden her.