Svejsearbejde med fokus på kvalitet

Når det kommer til svejsearbejde, er vi hos PJ Industrimontage helt i særklasse. Vi tilbyder at udføre forskelligartede svejsearbejde for alle typer kunder i Aarhus, Aalborg og resten af Danmark, hvor der er behov for en kompetent og kvalitetsbevidst fagspecialist, der kan sit kram. Vi er en seriøs virksomhed, der gennem mange år har hjulpet et væld af virksomheder med fleksible løsninger inden for montage, konstruktion og svejsearbejde. Vi fremstiller selv alt fra bygningsstål til stålhaller og udarbejder tegninger til byggeprojekter.

Grundigt svejsearbejde af erfarne fagfolk

Har du et projekt, hvor du har brug for en dygtig fagmand til svejsearbejde i din virksomhed, kommer vi gerne ud at ser på dit projekt. Vi rådgiver og kommer med gode råd til, hvordan dit projekt bedst kan udformes - særligt hvis det omhandler montage og konstruktion af stålelementer. Vi udfører grundigt svejsearbejde med stor faglig integritet, da vi er erfarne fagfolk, der tager vores arbejde alvorligt. Vil du være sikker på at få udført noget arbejde, hvor der skal svejses, er vi de rette til opgaven.

Lad os give dig et tilbud på opgaven

Hos PJ Industrimontage er vi altid behjælpelige med projekter, når det ligger inden for vores domæne. Vi udfører såvel store som små opgaver, da alle har ret til kyndig assistance. Skal vi udføre noget svejsearbejde for dig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller få et tilbud på telefon 30 25 97 30 eller skriv til pja@pj-industrimontage.dk.

Referencer​

Her er nogle af vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere. Du kan se alle på siden her.